Депутатите не правят деца, мислейки за данъчните закони. Това стана ясно

...
Депутатите не правят деца, мислейки за данъчните закони. Това стана ясно
Коментари Харесай

Биков: Не съм мислил за данъци, когато съм създавал децата си

Депутатите не вършат деца, мислейки за данъчните закони. Това стана ясно по време на дебатите по второто четене на Закона за налозите върху приходите на физическите лица.

Българска социалистическа партия предлагаха да не се таксуват приходите от трудови правни отношения на лицата ненавършили 26 години, както и месечните приходи от трудови правни отношения в размера на линията за беднотия. То обаче не бе позволено за гласоподаване, защото беше направено сред първо и второ четене и не е част от главната философия на оферти законопроект.

Никога не съм мислил за налози, когато съм създавал децата си, показа сподели Тома Биков от ГЕРБ. Той разкритикува Българска социалистическа партия, че не вършат разлика сред налози и помощи. Колегата му Любен Дилов също се включи в дебата. Много е добре, че не се възбуждате от данъчни закони и не мислите за тях, когато вършиме деца, установи той.

Георги Свиленски от Българска социалистическа партия подлага на критика болшинството, че не желаят даже да дискутират и гласоподават предлагането им. Странен ден е през днешния ден, установи в декларация от името на ПГ на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя не поддържа изказванията на депутатите, че нямало демографска рецесия. Все повече изчезваме като народ, акцентира тя. Лидерът на Българска социалистическа партия посочи, че левицата постоянно правила политика с грижа за младите. Това е диалог за бъдещето, не за предишното, похвали се Нинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР